Bake Ingredients

Полуфабрикат шоколадного масляного бисквита на смеси «Альба Шоколад»

Оригинальный полуфабрикат масляного бисквита с нежной структурой, обладающей насыщенным шоколадным цветом и вкусом.
Дозировка смеси в рецептуре: 15,4% к массе теста

Альба

Рецептура

Мука в/с – 275 г
Сахар-песок – 450 г
Смесь «Альба шоколад» – 300 г
Масло растительное* – 425 г
Яйцо куриное/меланж – 350 г
Вода** – 150 г
ИТОГО: 1950 г
Технология приготовления
замес теста
Все ингредиенты по рецептуре вносят в емкость миксера одновременно и перемешивают лопаткой на средней скорости 3-5 минут.
ПРИМЕЧАНИЕ:
*Рекомендуется использовать рафинированное дезодорированное масло.
**Применяется обычная вода комнатной температуры.
формование
Тесто разливается в формы для выпечки необходимой массы от 100 грамм до 2,5 килограмм.
выпечка
в ротационной печи:
температура 170-180 ̊С,
положение шиберной заслонки-закрытое.
Продолжительность выпечки от 15 до 40 минут, в зависимости от массы тестовых заготовок и загрузки печи;
в подовой печи:
температура «низ» – 160 ̊С, температура «верх» – 170 ̊С.
Продолжительность выпечки 20-40 минут в зависимости от массы тестовых заготовок.
в конвекционной печи:
температура 170 – 180 ̊С, конвекция воздуха «минимум».
Продолжительность выпечки от 15 до 40 минут в зависимости от массы тестовых заготовок и загрузки печи.
Хранение и Срок реализации
21 суток при хранении в герметичной упаковке.

Дополнительно

При изготовлении печенья с начинкой рекомендуется использовать начинку с содержанием сухих веществ не менее 60%.
Упек составляет ~14%.

71 thoughts

  1. Hello i think that i saw you visited my weblog so i came to Return the favore Im trying to find things to improve my web siteI suppose its ok to use some of your ideas

  2. Somebody essentially lend a hand to make significantly articles Id state That is the very first time I frequented your website page and up to now I surprised with the research you made to make this actual submit amazing Wonderful task

  3. Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice post.

  4. I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests? Is going to be back incessantly to investigate cross-check new posts.

  5. It was great seeing how much work you put into it. The picture is nice, and your writing style is stylish, but you seem to be worrying that you should be presenting the next article. I’ll almost certainly be back to read more of your work if you take care of this hike.

  6. Somebody essentially help to make significantly articles Id state This is the first time I frequented your web page and up to now I surprised with the research you made to make this actual post incredible Fantastic job

  7. I have been browsing online more than three hours today yet I never found any interesting article like yours It is pretty worth enough for me In my view if all website owners and bloggers made good content as you did the internet will be a lot more useful than ever before

  8. I’ve become an eager follower of this stellar website over the past week. The owner clearly pours passion into serving up top-notch content that wows readers. I applaud their dedication and hope they keep up the ace work!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.