Bake Ingredients

Полуфабрикат шоколадного масляного бисквита на “Амираль шоколад”

Готовый полуфабрикат обладает насыщенным шоколадным цветом, выраженным вкусом премиального какао и нежной структурой, позволяющей удерживать декоры и включения на поверхности и по всему объему полуфабриката.
Дозировка смеси в рецептуре: 10,3% к массе теста

шоколадный бисквит на Амираль шоколад

Рецептура

Мука в/с – 375 г
Сахар-песок – 450 г
Смесь “Амираль шоколад” – 200 г
Масло растительное* – 450 г
Яйцо куриное/меланж – 375 г
Вода** – 100 г
ИТОГО: 1950 г
Технология приготовления
замес теста
Все ингредиенты по рецептуре, вносят в емкость миксера и перемешивают лопаткой на средней скорости 3-5 минут.
ПРИМЕЧАНИЕ:
*Рекомендуется использовать рафинированное дезодорированное масло.
**Применяется обычная вода комнатной температуры.
Формование
Масса тестовой заготовки от 300 грамм до 2,5 килограмм.
Тесто рекомендуется разливать в формы, предварительно обернутые пергаментом.
Выпечка
в ротационной печи:
температура 170-180˚С, положение шиберной заслонки «закрытое».
Продолжительность выпечки от 20 до 50 минут, в зависимости от загрузки печи и массы тестовых заготовок;
в подовой печи:
температура «низ» – 160˚С, температура «верх» – 170-180˚С. Продолжительность выпечки 20-50 минут;
в конвекционной печи:
температура 170-180˚С, конвекция воздуха «средняя». Продолжительность выпечки 20-50 минут в зависимости от загрузки печи и массы тестовых заготовок.

шоколадный бисквит на Амираль Шоколад
Хранение/Срок реализации
До 30 суток в качестве полуфабриката, при хранении в герметичной упаковке.
В готовом изделии, будет зависеть от срока реализации и условий хранения изделия (торты/пирожные с кремом/суфле).
Для продления сроков реализации возможно внесение консервантов по общепринятой схеме.

Дополнительно

Упек составляет ~13%.

64 thoughts

  1. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

  2. You are a really competent blogger, and this seems to be a truly interesting topic. I have subscribed to your feed and am looking forward to reading more of your wonderful posts. Moreover, I have shared your website across all of my social networks!

  3. helloI like your writing very so much proportion we keep up a correspondence extra approximately your post on AOL I need an expert in this space to unravel my problem May be that is you Taking a look forward to see you

  4. Someone basically help to make significantly posts I’d state That is the first time I visited your website page and up to now I’m impressed with the research you made to create this actual publish great Wonderful job.

  5. Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice post.

  6. helloI really like your writing so a lot share we keep up a correspondence extra approximately your post on AOL I need an expert in this house to unravel my problem May be that is you Taking a look ahead to see you

  7. Usually I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very compelled me to take a look at and do so Your writing taste has been amazed me Thanks quite nice post

  8. I have been browsing online more than three hours today yet I never found any interesting article like yours It is pretty worth enough for me In my view if all website owners and bloggers made good content as you did the internet will be a lot more useful than ever before

  9. I do agree with all the ideas you have introduced on your post They are very convincing and will definitely work Still the posts are very short for newbies May just you please prolong them a little from subsequent time Thank you for the post

  10. Usually I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very compelled me to take a look at and do it Your writing style has been amazed me Thank you very nice article

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.